kontakt telefon: +385(0)32 439 598

POBEDA KOJA OBEĆAVA

3sloga_sarengrad 3

Jesenji deo takmičenja u II Županijskoj ligi Vukovarsko-sremskoj, Nogometnog saveza Vukovar nalazi se na svojoj polovici. U nedelju 05.10. odigrano je šesto kolo, a Sloga je bila domaćin vrlo dobroj ekipi Šarengrada. Sloga je nastupila bez prvog golmana Roberta Todorovića, koji je „pocrvenio“ na prošloj utakmici sa Dunavon iz Sotina. Zamenio ga je više nego uspešno mladi Aleksandar Uskoković. Pored njega nastupili su: Duško Roknić, Miroslav Ristić, kapiten Milan Rakić, Igor Bančić, Saša Jović, Nemanja Bojić, Dragan Popadić, Aleksandar Veselinović, Nenad Tripunović i Borislav Đuranović. Zamene Đorđe Pedić, Dejan Mitrović, Goran Dujković i Andrej Lazić.

sloga_sarengrad 2

Ekipa Sloge je u utakmicu ušla dobrim ritmom i od početka sve je funkcionisalo kako je trener Saša Mitović zamislio. Pojačana vezna linija je dobila odlučujuću borbu na sredini terena i omogućila odbrani da pokupi lopte koje su prošle. Ovakvom formacijom napadač Veselinović činio se na trenutke usamljen, ali brzim prodorima Bojića sa desne strane dolazio je u priliku za pogodak. Poluvreme je završeno bez golova, a u nastavku Sloga je pojačala ritam, što je rezultiralo povredom požrtvovanog Đuranovića. Zamenio ga je Goran Dujković koji je sredinom drugog poluvremena postigao pobednički gol. U nastavku borovci su uspeli zatvoriti sve prilaze svom golu i zapretiti kontranapadima.

sloga_sarengrad 1

Osvojena su značajna tri boda, sveukupno jedanaest koji su obradovala igrače, navijače i Upravu. Predsednik Srđan Jeremić u neobaveznom razgovoru nakon utakmice je izjavio da ga više od bodova veseli zalaganje igrača, kolektivna igra i dobra atmosfera u Klubu. Pored uvek sjajnog kapitena Rakića treba istaknuti igru Bančića, Ristića, Popadića i svakako mladog golmana Uskokovića.

tekst/foto: Dušan Latas

sloga_sarengrad

Prijavi se

OPĆINA BOROVO

GLAVNA 3, 32 227 BOROVO
tel: +385 (0)32 439-598,
fax: +385 (0)32 439-601,
e-mail: borovo@opcina-borovo.hr
OIB: 02417916452
HR6825000091802900006
Skip to content